kom trainen bij Olympia fitness en groepslessen

Alle groepslessen zijn afgestemd op de betreffende doelgroep. Zo kun je zelf beoordelen of deze geschikt is voor jouw niveau en tempo. Of je nu jong oud oud bent, topsporter of recreant. Olympia heeft een gevarieerd aanbod aan lessen!

En na afloop kun je gezellig met de rest van de deelnemers een kopje koffie/thee of een eiwitshake aan de bar nuttigen.

Eerst zelf ervaren of de lessen bij je passen? Probeer geheel vrijblijvend onze fitness en de groepslessen een week lang gratis uit!

Alle groepslessen bij Olympia staan garant voor een gezellige workout! De persoonlijke aandacht zorgt er voor dat je wekelijks met veel plezier terugkomt.

Loop gezellig bij ons binnen en vraag naar het rooster aan de bar. Of vraag via de onderstaande button het actuele groepsles rooster bij ons aan!

Steps/BBB:

Dit is een gevarieerde workout. In de eerste 30 minuten ligt de focus op ‘basis step aerobics’. In de tweede helft van de les worden er voornamelijk oefeningen voor de billen, buik en benen (BBB) gedaan. De les wordt afgesloten met een cooling down.

Bodypower
Bodypower is eigenlijk het ‘kleine zusje’ van bodypump. Het is een groepsles waarin diverse basis krachtoefeningen worden uitgevoerd op opzwepende ‘up tempo’ muziek. De oefeningen zijn geschikt voor iedereen! Deelnemers van elk niveau zijn welkom. In deze les word er veel gebruik gemaakt van materialen zoals barbells, dumbells, enkelgewichten, etc… en deze hebben we bij Olympia in vele verschillende uitvoeringen. Dus laat je niet afschrikken. Want ook lagere gewichten zijn aanwezig. En dat is goed voor het versterken van de spieren en voor spierbehoud.

Steps Aerobics
In deze les krijg je een pittige ‘step aerobics’ workout van ongeveer 45 minuten. Daarna eindigen we de les met een buikspiertraining. De les wordt afgesloten met een cooling down.

Senioren Dans- en Zumba
Deze les is specifiek opgesteld voor senioren (60+) en heeft een lage impact op het lichaam. De les is daarom voor iedereen goed mee te doen! De les is perfect voor spierbehoud, botversterking en balans. Een deel van de les maken we ook gebruik van de hoelahoep (ook wel met een veel ‘hipper’ woord in de fitness “weighthoop” of “hoopdance” genoemd). Ofwel een ontspannen manier en met gezellige muziek uit de jaren tachtig gezellig dansen, bewegen en gezellig ouderwets hoepelen.

Dames of Heren Boksen
Onze bokslessen zijn vooral bedoeld voor mensen die op een veilige manier kennis willen maken met de bokssport. De lessen zijn intensief, maar recreatief. Tijdens deze lessen wordt er ook aandacht besteedt aan zelfverdediging en daarmee een groter zelfvertrouwen.

Insanity
De naam zegt het al ….INSANE. Drie kwartier lang alles geven wat je in huis hebt.
Supergoed voor de vetverbranding en opbouw van de conditie… Let op: deze les is uitsluitend geschikt voor de ervaren sporter (zowel mannen als vrouwen)!

Yoga
Deze les richt zich met name op ontspanning en rust in het hoofd en lichaam.

Body Beat/Bootcamp
Laat de naam van de les je niet misleiden, want de Body Beat les is geen dansles, maar een zeer gevarieerde workout, gebaseerd op HIT, bootcamp, total body workout. En dat alles natuurlijk op stevige ‘up tempo’ muziek.

Senioren Fit
Tijdens deze les ontmoeten senioren (60+) elkaar tijdens het sporten. Verschillende oefeningen specifiek gericht op de doelgroep worden gegeven op muziek. De oefeningen zijn spierversterkend, botversterkend, goed voor de balans en blessure-veilig.

Zie ook het voordeel van een senioren abonnement bij Olympia. Hiermee bieden wij de ‘senior'(60+) leden onbeperkt deelname aan groepslessen of vrij fitness trainen voor slechts € 25,- per maand. Veel senioren ontmoeten elkaar in de ochtenduren (tussen 09:00 en 12:00 uur) bij ons op de sportschool en drinken gezamenlijk nog een kopje koffie of thee na het sporten. Maar het abonnement is vrij om de hele dag gebruik van te maken!

een week vrijblijvend uitproberen?

vraag de gratis proefweek aan

Olympia Schiedam groepsles bar