kom trainen bij Olympia fitness en word lid

Olympia biedt voor elk wat wils. Alles tegen bijzonder voordelige tarieven.

Met een Fitness Only abonnement kun je onbeperkt vrij gebruik maken van de fitness wanneer je dat wilt. Zelfs meerdere keren per dag. Als je echt geen genoeg kunt krijgen van de club. Of in de ochtend cardio wilt doen en na je werk wilt afreageren met krachttraining. Of als je eigenlijk gewoon gezellig langs wilt komen voor een kopje koffie of thee aan de bar!!

Heb je geen interesse in de fitness, maar wil je wel graag mee doen aan de lessen? Met een lidmaatschap voor Groepslessen Only kan je kiezen uit één groepsles per dag.

Met een All-in Fitness abonnement heb je eigenlijk alles in één abonnement. Je kunt vrij onbeperkt fitnessen en je mag tevens deelnemen aan één groepsles per dag.

Is één groepsles per dag niet voldoende en wil je meer? Met de Olympia Plus Pas kan je elke dag onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen en tevens onbeperkt gebruik maken van de fitness. Dus bijvoorbeeld een ontspannende yoga les in de ochtend, gevolgd door een step aerobics les in de avond. Alles mag en kan onbeperkt!!

Daarnaast heeft Olympia nog twee uiterst voordelig geprijsde lidmaatschappen voor de volgende specifieke doelgroepen:

Met het Senioren lidmaatschap kan elke 60+er als ‘senior‘-lid van Olympia meedoen aan één groepsles per dag en tevens naar eigen wens onbeperkt vrij fitnessen. Er is altijd iemand aanwezig in de zaal voor de beantwoording van vragen en begeleiding.

Het All-in Gezin lidmaatschap is een supervoordelig lidmaatschap tegen een vaste maandprijs voor het hele gezin. En heeft als enige voorwaarde dat alle gezinsleden bij elkaar op hetzelfde adres wonen. Verder geldt ook hierbij per gezinslid een vrije toegang tot de fitness en deelname aan één groepsles per dag.

Voordat je een abonnement afsluit, biedt Olympia je de mogelijkheid om eerst een week lang gratis zowel de groepslessen als de fitness uit te proberen! Geheel vrijblijvend en zonder verplichting tot een lidmaatschap daarna.

En vind je een week te kort, maar wil je niet gelijk vastzitten aan een jaarlidmaatschap? Of wil je maar één of twee maanden knallen in onze gym?

Kies dan voor een Losse Maand en maak gebruik van de mogelijkheid om vrij onbeperkt te fitnessen en tevens deel te nemen aan één groepsles per dag.

een week vrijblijvend uitproberen?

vraag de gratis proefweek aan

Olympia Schiedam welkom